Lukt het je om de zwarte bolletjes te tellen?

===============
Meer voorbeelden van gezichtsbedrog zien ?
>> Klik hier <<
===============


 

   

 Tips en trucs voor je Pc

Microsoft Word

Heb je in "Word" opeens rare tekens die anders zijn dan je intoetst druk dan op "Shift en Ctrl". Dan is de toetsenbordinstelling weer normaal.


Snel schakelen tussen hoofd- en kleine letters.
Je hebt een stuk tekst in Word geschreven maar komt tot de ontdekking dat je halverwege op de
"Caps Lock"-toets hebt gedrukt.
Dan heb je nu dus een lang stuk tekst in HOOFDLETTERS.
Of wilt u juist een deel van al getypte tekst omzetten in hoofdletters.
In beide gevallen hoef je de tekst niet helemaal opnieuw in te typen.
Even markeren met de muis en met slechts een druk op de toetscombinatie Shift en F3 schakel je tussen hoofd- en kleine letters.
Als je dit probeert zie je dat er zelfs nog een derde optie is want ook de tussenliggende mogelijkheid, Tekst Met Voor Ieder Woord Een Hoofdletter is mogelijk.


Tekst in dezelfde regel houden (woorden die bij elkaar horen niet afbreken).
Op de plaats van de spatie een spatie met de Ctrl + shift + spatie toetsen ingedrukt houden geven. De betreffende tekst blijft dan in dezelfde zin staan. 


Windows
Bij het starten F8 indrukken -> keuze hoe je verder wilt starten. Bijv. in de veilige modus.
Om de Bios (Aptio Setup Utility) van de Stinger Pc te openen druk je tijdens het opstarten op "Del". Ga vervolgens naar "Boot". Hier kun je de opstartvolgorde van de schijven wijzigen. Nadat je de USB (Key) als 1st Boot hebt gezet kun je de Pc opstarten met een Rescue disk vanaf de USB en de Pc scannen op virussen.


Alles wat normaal bij het opstarten van de computer wordt aangezet aan software kun je tijdelijk uitschakelen. Druk hiervoor tijdens het opstarten van Windows op de "Control" toets ("Ctrl") tot het opstartmenu verschijnt.
Door vanuit een werkend systeem op "Ctrl" + "Alt" + "Delete" te drukken kun je zien welke programma's allemaal actief zijn. In principe zijn ze allemaal, behalve "Explorer" en Systray"overbodig.


Klik op Start en daarna op Uitvoeren. Type hierna:

Msconfig

 

Stap voor stap problemen met het opstarten van Windows en de drivers vinden/oplossen.

Regedit

 

De registereditor wordt nu geopend. Wees voorzichtig met het aanbrengen van wijzigingen.

Naar boven

E-mail
E-mail kun je verfraaien door te gaan naar Opmaak -> Achtergrond -> Kleur.


Voeg snel iets toe aan het Start-menu of de taakbalk
Sleep vanuit de verkenner een programma-icoontje boven de Startknop en laat het los. Het betreffende programma is dan aan de taakbalk toegevoegd.


Als je niet steeds zoveel bestanden in de Prullenbak wil hebben
Hou tijdens het verwijderen de shift-toets ingedrukt. De bestanden zullen dan werkelijk verwijderd worden, in plaats van naar de prullenbak te worden verplaatst.


Het maken van een printscreen
Als een programma vastloopt of iets niet goed werkt kun je het beste een printscreen maken om uit te leggen waar welke fout of foutmelding is opgetreden. Hierdoor kan een fout beter gereproduceerd en opgeheven kan worden door de systeembeheerder of de helpdesk.
Als op het beeldscherm iets gebeurt wat niet goed is dan druk je op printscreen of op "Alt" + printscreen. De printscreen toets zit rechts naast de F12. Hierna open je Word en klik je op plakken. Het scherm staat nu in Word en nu kun je het uitprinten.


Automatisch doorschakelen naar een nieuwe, tweede website
Om bezoekers automatisch naar een andere locatie te laten verspringen moet een HTML-code aan de basispagina worden toegevoegd.
De tekst die aan de pagina moet worden toegevoegd is de volgende:
<meta   http-equiv="refresh"content="10;URL=http://mijnnieuweadres.com">  
Deze speciale code moet ergens in het hoofdgedeelte op de pagina worden geplaatst, tussen de HTML-codes <head> en </head> in.
Met deze refresh-opdracht geef je twee dingen op: het aantal seconden dat de browser moet wachten alvorens de nieuwe pagina te laden.
In dit voorbeeld tien seconden en de pagina die de huidige moet vervangen (de nieuwe pagina is in dit voorbeeld http://mijnnieuweadres.com).


Verkenner bij Windows niet met mijn documenten laten opstarten
Klik met je rechtermuisknop op de snelkoppeling van je verkenner. Selecteer vervolgens het item "Eigenschappen". Zorg nu dat de snelkoppeling er zo uitziet: c:\windows\explorer.exe /e, d:
Hierna kom je in het vervolg altijd direct in D: en niet in die irritante "Mijn Documenten".

Naar boven

Browsen met extra ruimte
In Internet Explorer levert een druk op functietoets F11 volledige schermweergave op van een bekeken webpagina.
Nog een druk op F11 levert weer het oude vertrouwde Explorer-scherm op.


Opzoeken van sites die een "link" naar je website hebben geplaatst
Via een zoekmachine kun je snel achterhalen welke websites een link naar je site op het internet hebben geplaatst. Dit is ook handig om verouderde links op te sporen. Toets hiervoor in link: en daarna de URL van de link die je zoekt. Bijvoorbeeld link:http://bezoekme.nl/. Klik daarna op zoeken.


Weg met die vervelende advertenties in uTorrent
Ga naar opties >> Voorkeuren. Dat kun je vinden in het bovenste menu balkje.
Als je dit selecteert dan opent zich een "voorkeuren schermpje". Klik vervolgens op "geavanceerd".
Zorg er vervolgens voor dat de volgende waarden op “False” komen te staan:
>> offers.left_rail_offer_enabled/left_rail_offer
>> gui.show_plus_upsell
>> offers.sponsored_torrent_offer_enabled/sponsored_torrent_offer_enabled
>> bt.enable_pulse
>> gui.show_notorrents_node
>> offers.content_offer_autoexec


Fabrieksinstellingen van je browser herstellen
Internet Explorer:
Klik op de knop “Extra” en klik vervolgens op “Internetopties”. Open het tabblad “Geavanceerd” en klik op “Opnieuw instellen”. Selecteer “Persoonlijke instellingen verwijderen” en “Opnieuw instellen”. Nadat de standaardinstellingen zijn hersteld, klik je op "Sluiten" en op "OK".

Firefox:
Typ in de adresbalk van de browser “about:support” en druk op “Enter”. Klik vervolgens op het vak genaamd “Firefox herinitialiseren naar de begintoestand” (staat rechts boven) op “Firefox herinitialiseren” en nogmaals op “Firefox herinitialiseren”.

Google Chrome
Typ in de adresbalk van de browser “chrome:extensions”. Verwijder alle onbekende extensies door op prullenbak te klikken.


Verwijder de advertenties uit skype
Om de advertenties uit skype te verwijderen start je "Internet Explorer". Vervolgens klik je op het tandwieltje rechtsboven (Alt+X) en selecteer je "Internetopties". Hierna selecteer je het tabblad "Beveiliging", ga je naar "Websites met beperkte toegang" en klik je op websites. Hier zie je de websites staan die geblokkeerd zijn en voeg je apps.skype.com en g.msn.com toe aan je lijst met websites met beperkte toegang. Sluit de pagina's vervolgens.

Naar boven

Stinger opstarten
Druk tijdens het opstarten op Delete om in de Bios te komen.

Sony Vaio opstarten
Druk op F2 tijdens het opstarten om in de Bios te komen.
Druk op F8 tijdens het opstarten om in de Veilige Modus te komen.
Druk op F11 tijdens het opstarten om in Opstartherstel te komen (indien Pc niet start).

Dell XPS 15 opstarten
Druk tijdens het opstarten op F12 om de USB te selecteren zodat de rescue disk opstart.
Om de BIOS te openen druk je tijdens het opstarten op F2.

Sneltoetsen Dell XPS 15 (9550)

F1

Geluid dempen

F2

Geluidsniveau omlaag

F2

BIOS openen >> tijdens starten op F2 drukken

F3

Geluidsniveau omhoog

F4

Vorige nummer/hoofdstuk

F5

Afspelen/Pauzeren

F6

Volgende nummer/hoofdstuk

F7

In office >> spelling- en grammaticacontrole

F8

Naar extern beeldscherm schakelen

F9

Zoeken

F10

Toetsenbordverlichting in-/uitschakelen (optioneel)

F11

Helderheid verminderen

F12

Helderheid vermeerderen

Fn+PrtScr

Draadloos in-/uitschakelen

Fn+Esc

Vergrendeling van Fn-toets in-/uitschakelen 

 


Webdesign : Awake Advies op Maat

Op deze site tref je info over de volgende onderwerpen aan: animated gif's, Henk's javascripts, Henk's website Haaksbergen, Handige links, Spelregels klootschieten, Uittreksel BOA leerstof, Tweaks, tips en trucs Windows 7, Tips en trucs voor Windows XP, Word, HTML geintjes, Orgasme test......, Leuke spelletjes, Laserbehandeling van mijn ogen, Partner links, Yamaha XT 600, Starthulp voor de auto, Onderhoud over .... Clio resetten, Onderhoud over .... Megane resetten, Onderhoud over .... Astra resetten, Onze vakantiereizen en gereden routes, Onze vakanties en de gereden routes 2004 - 1992, Campinggidsen, Fietsroute rond Haaksbergen, Het weer in Haaksbergen, Lijstje niet vergeten mee te nemen, Caravan rijden, Controlepunten caravan rijden, Verkeersbureaus in Europa, Informatie over Curacao, Info Brazilie, Bezienswaardigheden in Londen, Bezienswaardigheden en info Cuba, Bezienswaardigheden in Rome, Bezienswaardigheden in Tenerife, Bezienswaardigheden in Zuid-Spanje, Bezienswaardigheden in de Algarve Portugal, Info Thailand, Reisverslag Thailand, Fotos rondreis Thailand, E-mail, Sitemap, Gezichtsbedrog 1, Gezichtsbedrog 2, Gezichtsbedrog 3, Gezichtsbedrog 4, Gezichtsbedrog 5, Gezichtsbedrog 6, Gezichtsbedrog 7, Gezichtsbedrog 8, Gezichtsbedrog 9, Gezichtsbedrog 10, Gezichtsbedrog 11, Gezichtsbedrog 12, Gezichtsbedrog 13, Gezichtsbedrog 14, Gezichtsbedrog 15, Gezichtsbedrog 16, Gezichtsbedrog 17, Gezichtsbedrog 18.