E-mail. Lukt het je om de zwarte bolletjes te tellen?===============
Meer voorbeelden met gezichtsbedrog ???
>> Klik hier <<
===============


 

  Wonen in Haaksbergen?


Haaksbergen is een van de oudste dorpen in Twente. Rondom Haaksbergen vind je prachtige natuur, om de rust op te zoeken of juist actief te zijn. Het Haaksbergerveen, ruim 600 hectare groot, is een van de mooiste hoogveengebieden van Nederland. Haaksbergen boft met al deze natuur zo dichtbij huis. Liggen het Witte Venn en het AmmeloŽr Venn nog op een paar kilometer afstand, het Buurserzand, waterpark ít Lankheet en het Haaksbergerveen liggen zelfs binnen de gemeentegrenzen. Als je een natuurliefhebber bent, moet je deze gebieden een keer bezocht hebben, want het is er echt prachtig.
Haaksbergen ligt op enkele kilometers van de Duitse grens en van de steden Enschede en Hengelo. Voor elk wat wils dus.

In de Randstad is de gemiddelde prijs voor een koopwoning in de meeste gevallen veeeeeel hoger dan in de randen van Nederland.
Klaar om te wonen en te genieten van al het moois wat Haaksbergen te bieden heeft?

Er staat nu aan de Cornelis Trooststraat 11 in Haaksbergen op een hele fijne plek, in een kindvriendelijke buurt, een royale "twee-onder-een-kap" woning te koop. In 1981 zeer degelijk gebouwd, gebruik makend van goede materialen. Daarna is de woning vakkundig onderhouden, zonder te bezuinigen op kwaliteit en onderhoud.

De voortuin zorgt er voor dat de oprit prettig lang is. Voldoende ruimte om twee autoís te parkeren. Aan de achterzijde ligt een en omsloten achtertuin op het zuidwesten. Door de lage belendende bebouwing is de tuin heerlijk zonnig en geniet je van optimale privacy.

Is je belangstelling gewekt? Kijk dan op funda voor uitgebreidere informatie, diverse foto's e.d. Voor een rechtstreekse link naar de woning "Klik hier".
Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de heer Gerald ten Boske (makelaar) bij Extra makelaars voor een geheel vrijblijvende bezichtiging.
Telefoon nummer: 053 4304 304.
E-mail: gerald@extramakelaars.nl